STOKIN AJAIB

VKEN Ulimate Energy Socks menjadikan anda lebih sihat dan bertenaga. Keberkesanannya telah terbukti membantu ramai pesakit darah tinggi,kencing manis,
stroke,migraine,gaut,kebas-kebas kaki dan sakit-sakit sendi. Teknik jahitan yang unik memberikan keselesaan umpama berkaki ayam di atas permaidani lembut . Berfungsi merawat serta membantu peredaran darah lebih lancar dan oksigen dalam darah yang cukup  memberikan anda kesihatan yang luar biasa.Keberkesanannya telah terbukti membantu ramai pesakit  darah tinggi,kencing  manis, stroke, migraine, gaut, kebas-kebas kaki dan sakit-sakit sendi.  Anda dapat rasa perubahan dalam masa 15-30 minit.Terbukti berkesan . 
 Stokin ni adalah produk teknologi dari jepun,teknologi nano.
Di buat di Taiwan..Di dalam stokin mengandungi 3 bahan iaitu
1)Laha gunung berapi = mencairkan darah pekat, membakar kolestrol
 dalam darah dan sisa makanan yg tidak dihadamkan bertahun lamanya
didalam darah dalam masa yg sama memberi oksigen dalam darah..

2) Titanium= mengaktifkan sel-sel lemah dalam badan disebabkan radiasi yg  tidak patut ada dalam badan contoh radiasi telefon . Dengan ada nya titanium   ini memberi tenaga kepada pesakit
3) Arang batu putih= sebagai ejen anti-pereputan dan menyah bau kaki
 (fungsi sama seperti dutox yg tmpal di telapak kaki)

Gabungan ketiga-tiga elemen atau bahan ni didalam stokin vken membolehkan

 
peredaran darah lebih lancar dan darah mempunyai oksigen yang cukup.TESTIMONI DARI PENGGUNA
MOHD NAQUIB,31 Melaka
“Semasa saya menyambut ulang tahun ke-30 saya telah mendapat hadiah yang agak mengejutkan .Saya didapati mengidap  penyakit  darah tinggi dan kencing manis pada usia yang  muda.Badan menjadi lemah ,kecing yang tidak lawas dan selalu lemah sendi..Setelah 30 hari memakai stokin Vkensemasa tidur dan semasa aktiviti harian, Alhamdulillah badan saya kembali bertenaga sihat dan lebih cergas.Setelah membuat pemeriksaan doktor tekanan darah saya dan kandungan gula dalam darah  sudah kembali normal....Alhamdulillah.


TUAN INTAN BT TUAN NGOH,62  Terengganu
“Setelah dua minggu mak cik memakai stokin Vken & ribon Cream ni masalah sakit kepala makin kurang,penglihatan mak cik semakin terang,tidak lagi megambil ubat untuk darah tinggi,bila perjalanan yang jauh dari KL ke Terengganu mak cik selalu demam dan Alhmdulillah kini sudah tidak rasa penat badan dan tidak demam lagi.Gatal-gatal dalam badan juga telah hilang memandangkan mak cik telah mengambil ubat  kencing manis & darah tinggi dari 2001 lagi.Alhamdulillah.

EN FAIZAL,31 Johor Bharu
Mengalami gegaran pada otak kiri,separuh badan menjadi lemah dan tidak dapat berkerja.Beliau menderita sakit sudah hampir 6 tahun.Setelah menyarungkan stokin vken di tangan selama 3 minit,beliau berjaya membuka genggaman jari dan mengankat tangan dengan lebih bertenaga.Dengan hanya 3 minit beliau dapat merasakan tindak balas yang luar biasa dari memakai stokin Vken”

En Hairool Hisham Roslan,35-Melaka
"Pada mulanya saya tidak begitu yakin terhadap keberkesanan stokin vken ini yg telah diperkenalkan oleh Nik Mohd Zulkifli.Namun saya rasa ingin mencuba.Pertama kali saya pakai stokin ni tak sampai seminit saya rasa seperti ada sesuatu seperti ulat bergerak didalam stokin yang saya pakai.Agak terkejut.Selepas mendapat penjelasan dari Nik Mohd Zulkifli baru saya faham yg mana tindak balas dari stokin vken.Namun ia tetap menjadi tanda tanya ada betol ke tidak.Saya terus memakai stokin vken sampai ke hari ini.Setelah 3 minggu mamakai stokin vken ,Alhamdulillah pada 27/11/2011 saya telah membuat ujian saringan doktor.Sangat mengejutkan saya ujian RBS(kandungan gula dalam darah) telah menurun dari 7.8kg/m kepada 5.9 kg/m.Sangat mengejutkan.Saya hanya memakai stokin vken tanpa ada sebarang diet diamalkan.Selain itu saya rasa badan lebih bertenaga dan sihat dari biasa.Saya dah merasai keberkesanan stokin vken..Anda bagaimana??.Jangan biarkan diri anda terus menderita dan berada dalam kerisauan.Lupakan kos yg anda keluarkan tapi fikirkan kesihatan yg anda iginkan...anda sihat,anda bahagia.VKEN boleh.."

Hjh Ramnah Bt arbain 55 tahun melaka,
Saya mengalami masalah lenguh-lenguh sendi kaki dan sakit-sakit badan. Selain itu saya menghidap tanda-tanda awal gaut dimana sendi-sendi jari dan kaki sakit bila hendak berjalan. Anak saya Mohd Naquib memperkenalkan stokin Vken ini untuk saya pakai,pada awalnya saya kurang yakin dengan keberkesanannya. Setelah saya memakai stokin Vken ini selama seminggu saya dapati sakit sendi kaki dan lutut saya tidak sakit lagi dan penyakit gaut saya beransur sembuh , sekarang saya tidak sakit apabila berjalan dan mudah untuk naik dan turun tangga. Sehingga sekarang saya masih memakai stokin Vken ini , dengan badan yang bertenaga dan rasa lebih sihat.Saya rasa lebih mudah untuk  saya beribadah setiap hari .Marilah kita bebas diri kita dari  kesakitan dan penderitaan penyakit .Setiap penyakit pasti ada ubatnya.Anda sihat anda bahagia.

No comments:

Post a Comment